Lions’ årlige pensionistfest finder i år sted 31. oktober

HURUP: 5-600 glade pensionister forventes til årets "Lions Pensionistfest" - der afholdes i Lions-regi for syvende gang - 31. oktober i Hurup Hallerne.

En glad eftermiddag med god underholdning, fælles hygge, banko og ikke mindst kaffe og kage.

Underholdningen står Kaj Mogensen og familien for i år.

Den musikglade familie, med tidligere lokal sognepræst Kaj Mogensen i spidsen, er klar med fortællinger og musik.

- Det bliver en oplevelse for alle. Det er jeg sikker på, fortæller Alfred Haaning, medlem af LC Sydthy og medlem af Lions-aktivitetsgruppen, der står for arrangementet.

- Kaj Mogensen er en fantastisk fortæller, og kan kunsten at tryllebinde en stor forsamling med sin fortælling. Samtidigt vil hele familien, der også består af Kajs to sønner Jakob og Jens, og Kajs kone Ina, og den faste spillemakker Finn Munkholm underholde med musik og spille til fællessangen.

Bankospillet bliver også med fornem deltagelse. Det er nemlig lykkedes arrangørerne at få borgmester Ulla Vestergaard til at komme og sige numrene.

- Det bliver en fest for alle, fortæller Alfreds Haaning, der håber at rigtigt mange pensionister fra hele Thisted Kommune, finder vej til Hurup Hallen den 31. oktober.

- Billetprisen for det hele er kun 75 kroner. Det er en pris der er lavet så alle kan deltage. Vi kan være 600. Det er ikke noget vi tjener penge på i Lions. Men det er ikke det vigtigste den dag. Her handler det om at lave en fest for kommunens pensionister, siger han.

Billetterne sættes til salg fra 8. oktober tre steder: Thisted Turistkontor og de to tøjbutikker i Hurup: By Malene og Din Tøjmand Baun.

Arrangør af Pensionistfesten er de to Lions-klubber: LC Sydthy (Lions) og Liden Kirsten Sydthy - Lions kvinder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...