4. august køres Madbarløbet "Bike & Burger" for anden gang fra Hanstholm-knuden

HANSTHOLM: Lørdag 4. august køres Madbarløbet "Bike & Burger" for anden gang fra spisestedet yderst på Hanstholm-knuden.

Cykelløbet, som er arrangeret af Hanstholm Madbar, er dog mere en cykeltur med tilhørende god mad og "afterbiking", end et race-løb.

Løbet blev kørt for første gang i 2017.

- Her deltog 60 cykelryttere og antallet i år bliver minimum det samme, siger arrangør Peter Clausen, som står for arrangementet for den sommertavle Madbar.

- Vi gennemfører løbet i år efter samme koncept som sidste år. Dog med et par forbedringer og ændringer. Det er stadig en hyggetur, hvor man melder sig til den fart man kan køre. Vi har grupper der kører med 26 - 28 - 30 og 33 km/t. Der er så en kaptajn på hvert hold der sørger for at denne fart holdes. Derved kan man roligt melde sig på det hold man ønsker at køre, og vide at der ikke bliver kørt stærkere. Vi har det motto: Sammen ud og sammen hjem, siger Peter Clausen og fortsætter: man starter stadig med morgenmad, og der er burger og øl efter. I år har vi dog opsat et telt, og der kommer muligvis musik og noget quiz efter løbet.

Deltagerne skal køre en fast rute på 80 km: Vigsø, Hillerslev, Nors, Thorsted (depot), Sjørring, Hundborg, Jannerup, golfbanen i Nystrup, Klitmøller og kystvejen hjem til Hanstholm.

Til dem der vil cykle længere og vente med øl og burger, er der en ekstra sløjfe på 20 km.

Man kan forhåndstilmelde sig på løbets hjemmeside, men også melde til på dagen i god tid inden starten der går kl. 10.30 efter holdfoto.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...