Han har været ansat i 50 år hos Hanstholm Køkken A/S i Vest Vilsund

VEST VILSUND: Mandag eftermiddag 18. november overrakte direktør Carsten B. Andersen, Hanstholm Køkken A/S, Vilsund, Den Kongelige Belønningsmedalje til Kjeld Geertsen,Thisted.

Han havde allerede i august 50-års-jubilæum i firmaet, men fik altså nu medaljen overrakt:

- Jeg er glad for, at vi i Danmark har en mulighed for officielt at anerkende en person for at have passet sit arbejde gennem så mange år, siger direktør Carsten B. Andersen, som købte firmaet for et par år siden. Firmaet har i dag knap 50 ansatte, oplyser han.

Kjeld Geertsen, der er 67 år, fortæller, at han er opvokset i Tved, og senere har han boet en halv snes år i Ræhr og derefter en halv snes år i Tranum, indtil han for et par år siden flyttede til Thisted. Det var 1969, han startede som lærling hos Martin Gregersen i Ræhr Maskinsnedkeri, som fremstillede køkkener, vinduer og døre, men efter flytningen til Hanstholm omkring 1980 kun køkkener. Da så firmaet 1986 flyttede til Vilsund efter overtagelsen af HV Inventar, fremstillede man køkkener og butiksinventar. Sidstnævnte er nu slut - den sidste kunde var Fona. 1986 blev produkterne i hovedsagen eksporteret til Norge, mens det i dag hovedsagelig er på hjemmemarkedet, firmaet har sin afsætning.

I dag arbejder Kjeld Geertsen i lakafdelingen:

- Men jeg har prøvet næsten alt i firmaet. Jeg plejer at sige, at det eneste, jeg ikke har været, er direktør, bl.a. var jeg produktionschef gennem 30 år, og jeg kørte jo i mange år hver dag mellem Tranum og Vilsund, siger han.

Der stadig møder på glad på arbejde hver morgen, fortæller Carsten B. Andersen:

- Kjeld er en stor gevinst for firmaet, og når han nu har været her i 50 år, tænker jeg, at han også er glad for at være her, lyder det fra direktøren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...