Lørdag 4. maj er tennissportens dag

THISTED: Lørdag 4. maj er tennissportens dag. Et landsdækkende arrangement, som blandt andre Thisted Tennis Klub og andre klubber i Thy deltager i.

Klubben har netop varmet op med en to-dages træningslejr for børn i 3. og 5. klasserne.

To dage i Rolighedshallen med instruktør hvor børnene lærte det helt grundlæggende: fra at holde rigtigt på ketsjeren og serve rigtigt. Så skal man nemlig ”huske at kysse sig selv på ryggen” med ketsjeren - for at serve igennem.

Det og mange flere tennis-fif fik børnene af Tenniskonsulent Kristian Grosen fra Aalborg, fortæller formand for Thisted tennisklub Annemieke K. Rysgaard.

- Tennis er jo ikke et let spil. Og Kristian Grosen fra Aalborg fik stor opmærksomhed fra eleverne. Der blev spillet 1 mod 1 og 2 mod 2, på badmintonbanen med net i halvhøjde. Og glemte man det, fik man et bogstav i tennisleg ”Gris”. Der blev byttet baner, de fik lov til at spille med forskellige fra klassen, lyder det fra tennisformanden i Thisted.

Thisted Tennisklub har via Thisted Kommune fået bevilliget et skolesæt med 30 ketsjere og begynderbolde, som var i brug ved tennis-dagene.

4. maj kl. er det tennis-dag i flere tennisklubber i Danmark. Her kan alle familier, juniorer, seniorer prøve tennis udendørs.

Der er tennisklubber i Thisted, Hanstholm og i Hurup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...