Som dansk vinder skal hun nu til både Sverige og Spanien i det videre forløb frem mod den international prisuddeling i januar

THISTED: Hvert år afvikles den globale konkurrence Wella Professionals Trend Vision Award, hvor deltagerne skal præstere det ypperste indenfor de nyeste hårfarvningstrends, teknikker og styles. Nu er den danske konkurrence afviklet, og guldet gik til lokale Katja Wodstrup fra Zoom by Zoom, som nu kan kalde sig ”Wella Trend Vision Color Artist of the Year 2019 Denmark”.

Katja Wodstrup var med i finalefeltet på fire frisører, hvor to dommere skulle bedømme præstationerne. Efter den sidste tre timer lange finale, fik thyboen guldet om halsen og skal nu repræsentere Danmark i den videre konkurrence.

- Man skulle indsende et billede på instagram af en ny farve, og derfra blev finalisterne udvalgt. Først der begyndte konkurrencen rigtig med masser af træning i salonen med model, farveblanding og teknikker, fortæller Katja Wodstrup og fortsætter:

- I finalen var der tre timer til farve, styling, make up og tøjet. Der blev bedømt 70 pct. i hår og 30 pct. i helhed. Jeg skulle også vise, hvor jeg havde hentet inspiration fra.

Katja Wodstrup skal nu videre i konkurrencen, først tre dage i Wellas studio i Stockholm, og derefter går turen for alle vindere til en tre-dages ”creative retreat” i Sevilla. Dér får hun sammen med de andre landes vindere chancen for at deltage i workshopper og seminarer med verdenskendte frisørikoner og professionelle

I januar skal alle deltage i Trend Vision Award 2020 med et indsendt foto af deres hårfarvningskreation.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...