Efter en periode som dagplejer "trak" det gamle fag

TILSTED: Hun har været væk fra faget i godt 10 år. Men nu er Karina Kristensen tilbage som frisør, og har åbnet egen salon på Bavnhøj 31.

- Jeg har savnet mit fag, siden jeg blev dagplejer.

- Men det var det rigtige for mig dengang, at lade saksen ligge, og koncentrere mig om at få familien til at fungere med mine to små børn og to bonusbørn, samtidig med at min mand var meget ude af huset som rejsemontør.

- Nu er jeg tilbage, hvor jeg elsker at være, og det er skønt, siger Karina Kristensen, der har kaldt sin nye salon for Karina K.

Hun er udlært i Klip 85 i Vestergade i Thisted i 2001, og som lå nedenunder der, hvor butik Malmø er i dag. Efter en periode hos Soho Hairstyling, valgte Karina Kristensen i 2007 at blive dagplejer.

- Jeg var også rigtig glad for at være dagplejer - jeg elsker jo børn. Men det er frisørfaget der er "mit fag", og skulle jeg etablere mig som selvstændig frisør, så var nu det rigtige tidspunkt, lyder det fra frisøren, som ikke har glemt hvordan krøllerne skal sættes.

Hun er heller ikke glemt af sine gamle kunder:

- Jeg er overrasket over at nogle af mine tidligere frisør-kunder igen vil have mig som frisør. Det er da noget der luner, siger Karina Kristensen.

Karina K ligger nu midt i Thisteds sydligste boligkvarter i Tilsted, og siden starten 15. august er kunderne for alvor begyndt at tjekke ind.

Karina K er en allround frisør for hele familien. Hun er gennem kurser helt opdateret på de frisørtrends der gælder nu.

Hun er også stylistuddannet og kan således også klare makeup på bryllupsdagen eller til den store fest.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...