- Jeg tror mange har glædet sig til at vi åbnede igen, siger en travl Nita Gade

THISTED: Mandag duftede det atter frisk af kaffe og nybagt kage, da Kaffeslapperas i J P Jakobsen-centret i Thisted, atter slog dørene op for gæster. Nu med et nyt menukort og ikke mindst ny indehaver bag disken.

Gæsterne strømmede til på åbningsdagen.

- Jeg tror mange har glædet sig til at vi åbnede igen, siger en travl Nita Gade, der sprang til som ny café-mutter, da cafeen for nylig blev ledig.

- Jeg fik et opkald og så gik det stærkt. Jeg sagde ja og glæder mig nu til at hygge om gæsterne, siger Nita Gade, der tidligere var livredder i Thyhallen.

Hun har haft 14 dage til at få ordnet det hele og fået caféen etableret som hun gerne vil have den.

- Og jeg har fået lavet et nyt menukort med enkle retter, til fornuftige priser, der hurtigt kan serveres til gæsterne. En café, som Kaffelsapperas skal være et sted man kan komme at hygge sig, og tage en slapper under shoppingen. Hvor man kan få lækker kaffe og tilsvarende tilbehør. Men også mere mættende retter som brunchtallerken, varme boller, lun panini, croissanter og forskellige sandwich. Undervejs vil der løbende komme nye retter til, som ribbenstegsandwich, siger hun.

Nita Gade er ikke i tvivl om at en cafe som Kaffeslapperas har sin berettigelse.

- Det handler om at være der de timer der kræves. At få skabt et hyggeligt sted - som gæsterne vender tilbage til, når de besøger shoppingcentret, siger hun.

Tilstrømning på åbningsdagen var rigtig god og Nita Gade fik mange positive tilkendegivelser fra kunderne.

Flere af dem havde blomster med.

Nu skal Kaffeslapperas komme i gang igen efter coronastoppet.

Caféen er nu tilbage - med 16 nye siddepladser ude på torvegaden, og indehaver Nita Gade har allerede udviklingsplanerne på plads.

Et par nye butikker i nabolokalerne er på vej, og hun vil snarest udvide menukortet med kolde øl milkshakes og isbar.

Kaffeslapperas har åbent alle dage - når centrets specialbutikker har åbent.

Det er man-tors 9.30 til 17.30. Fredag til 18.30 og lørdag til 14.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...