Initiativet samlede ikke mindre end 166.077 kroner ind

HANSTHOLM: Alt lykkedes, da der fredag eftermiddag var cykelsponsorløb i Hanstholm, arrangeret af Hanstholm Skoles venner.

Et cykelsponsorløb, der var første resultat af en ny fælles indsats for at give den gamle skole i Hanstholm, et velfortjent spark fremad.

300 elever, nogle forældre og lærere trampede i pedaler i en time.

Da regnskabet blev gjort op, var der ved hele initiativet samlet ikke mindre end 166.077 kroner ind. Heraf lå de 103.400 kroner allerede i pengekassen inden, i form af bidrag fra i 67 virksomheder, primært i Hanstholm.

- Et resultat der, efter cykelløbet, fik skoleinspektør Niels Cassøe Jepsen til at stå op og gribe mikrofonen, og sige: - stor-stor tak fra Hanstholm Skole til de forældre og elever der har gjort det store beløb muligt. Det hele lykkedes. Vi fik meget mere ind end vi havde regnet med. Det har bare været positivt hele vejen igennem. Alle har villet hjælpe - fra virksomheder til forældre, lærere og elever, fortæller Susanne Nørgaard, en af de ildsjæle der har fået den store indsamling på benene.

Hun fortsætter:

- Vi oplevede firmaer, der sagde ja til at sponsere, selv om de egentlig ikke sponserede mere i år. Men med den begrundelse, at det også var vigtigt for ens virksomhed, at Hanstholm Skole har det godt - gjorde de det alligevel. Det er noget rører at virksomhedsejere tænker sådan, lyder det fra Susanne Nørgaard.

Det flotte resultat, har givet forældre og skole blod på tanden.

Det allerede indsamlede beløb skal munde ud i en multibane med kunstgræs for mellemskolen, og derefter skal der bruges penge på at forbedre overbygningens fællesrum, der har lignet sig selv i 50 år.

Både skoleinspektør og ildsjælene gav bagefter udtrykt for at cykelløbet markerede en ny tid for Hanstholm Skole, og at cykelsponsorløbet blev en tilbagevendende begivenhed, sammen med andre initiativer til gavn for Hanstholm Skole.

Det blev til i alt 1891,5 km der blev tilbagelagt på cyklerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...