Ekstra forestilling med ”En rigtig nisse” og efterfølgende hygge med juleklip

NYKØBING: Limfjordsteatret har i al hast arrangeret en ekstraforestilling til årets juleforestilling for børn med efterfølgende coronasikret juleklip i caféen, fremgår det af en pressemeddelelse, hvori det hedder, at det tager tid at få ny juletraditioner til at slå rod - også for Limfjordsteatret, som i flere år har arbejdet på at skabe en tradition for områdets børnefamilier med at gå i teatret at se en rigtig juleforestilling.

Men i år er traditionen ved at bide sig fast. Billetbestillingerne er strømmet ind til årets juleforestilling ”En rigtig nisse” lørdag 12. december, og ventelisten var blevet så lang, at det har været nødvendigt at få arrangeret en ekstraforestilling samme dag kl. 16.

- Det er ikke altid, det kan lade sig gøre. Men det lykkedes heldigvis denne gang. Normalt kan vi være flere i salen, men i disse coronatider med ekstra afstandskrav, er vi nødt til at holde antallet nede. Samtidig er vi rigtig glade for, at så mange børn og deres voksne har lyst til at komme her, og vil nødig skuffe nogen, siger teaterleder Gitta Malling.

Forestillingen er lavet af Det Lille Verdens Teater og handler om Ida, som for første gang er flyttet for sig selv - og nu pludselig kan bestemme alting selv. Også at hun ikke gider holde jul. Tror hun da. For i hendes nye hus bor der nemlig også en rigtig nisse. Som slet ikke er enig i, at man bare sådan kan springe julen over.

Efter at have fulgt Ida og nissens løjer, er der mulighed for, at børn og voksne kan sætte sig i cafeen for at hygge sig med æbleskiver og juleklip:

- Vi har været i tvivl, om vi skulle springe denne del over i år på grund af coronaen. Men i en tid, hvor så mange arrangementer bliver aflyst, vil vi gerne prøve at holde fast i nogle af traditionerne - og gøre det på en sikker måde. Hver familie får sit eget bord, og materialerne bliver delt ud, så man ikke skal dele sakse og limstifter på tværs, siger Gitta Malling.

Udover forestillingen kan børnefamilierne glæde sig til at opleve et teaterhus, der er pyntet med masser af julelys både inde og ude.

”En rigtig nisse” vises lørdag 12. december kl. 14 og 16, og det er nu igen muligt at købe billetter på www.limfjordsteatret.dk. Prisen er 40 kr. for børn og 70 kr. for voksne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...