Onsdag aften 5. december får Tilsted Kirke besøg af Lucy Mardou

TILSTED: Onsdag aften 5. december får Tilsted Kirke besøg af Lucy Mardou, kendt fra X-factor for fem år siden og fra Thylejren.

- I dag har Lucy for nylig lagt sidste hånd på ny musik, som udkommer i løbet af 2019. Til denne adventsaften vil Lucy bl.a. give smagsprøver på denne musik, og derudover vil hun præsentere julemusik, der ligger hendes hjerte nær, fortæller organist Annette Boch Pedersen.

Men Lucy Mardou bliver ikke alene om at synge julen ind; Tilsted Kirkes børnekor og Nordvestjysk Pigekors korskole synger under ledelse Annette Boch Pedersen velklingende juleørehængere, bl.a. fra et julekorstævne, der for nylig blev holdt af foreningen Børnekor i Nordvestjylland.

- Lucy og de deltagende børnekor synger også udvalgte julesange sammen. Korsangerne og Lucy Mardou mødes og har en prøve på disse sange ugen før, så de er sikre på, at de sidder lige i skabet, siger Annette Boch Pedersen.

Hun tilføjer, at korbørene ved prøven også får lejlighed til at være sammen med og tale med Lucy Mardou under mere slappede former:

- Korbørnene glæder sig nemlig til at synge sammen med Lucy Mardou, siger hun.

Som fællessang synges nogle kendte julesange.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...