Messen fortsætter søndag

VORUPØR: Lørdag var første dag af weekend-julemesse i Vorupør.

Mellem kig til fiskene bag Nordsø Akvariets tykke ruder med hajer og makreller havde de 14 udstillere fundet en plads. Lidt færre end tidligere år - på grund af mindre plads efter ombygning.

Til gengæld var der rigeligt se på og ikke mindst at smage på: fra utallige spegepølser til hummersuppe, vin pebernødder og varmrøget kulmule.

De 14 udstillere lagde sig i trøjen for at vise at Vorupør nok er sommerby, men også en by med meget mere at byde på. Hvor opbakningen driver aktiviteter hele året.

- Vi vil med julemessen gerne vise, at der i Vorupør er sammenhold, mangfoldighed, og at Vorupør er en aktiv by, lyder det fra formand for Vorupør Erhvervsforening Kim Poulsen, som står for julemessen og fortsætter:

- Vi satser på at der igen kommer mellem 1400 og 1500 til messen. Det er mest lokale, men vi mærker også at mange kommer kørende langvejs fra, siger han.

- Jeg har hørt fra flere af vore trofaste gæster, at vi bliver kaldt områdets hyggeligste julemesse - Det kan vi jo godt lide at høre, lyder det fra formanden iklædt nissehue.

Julemessen i Vorupør fortsætter søndag fra klokken 11.00 til 16.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...