Det blev til 15 julekurve til økonomisk trængte ”Home-Start-familier”

THISTED: 15 julekurve til en værdi pr. styk på 500 kroner er nu på vej til 15 økonomisk trængte ”Home-Start-familier”, efter den juleindsamling, der blev startet af Christina B. Jørgensen.

- Kurvene faldt på plads, da vi modtog en donation på 3900 kroner fra Vesterhavscafeen i Vorupør. Bare så flot. Men vi har også modtaget mange andre fine bidrag. Til alle har vi fået: gavekort til bowling, julegaver fra Bingocentret, flæskestege fra Føtex, derudover bidrag fra Nissebutikken i Vorupør, Stærk Helse i Thorsted, kontanter fra anonyme, gavekort, legetøj, Super Brugsen slik, badelandsbillet og meget mere. Det har været en fantastisk oplevelse, at samle julehjælp ind til Home-Start. Vi er i den grad kommet i mål, lyder det fra leder af Bingo-centret i Thisted Christina B. Jørgensen, og fortsætter: - Jeg har fået rigtig flot hjælp fra mange jeg har spurgt. Men også en tommeltot ned fra nogen, der ikke ville give, lyder det fra Christina B. Jørgensen, der gerne vil gøre det igen næste år. Netop fordi, at når det går via Home-Start Thisted - så ved jeg at hjælpen kommer det rette sted hen, siger Christina B. Jørgensen.

Hos Home-Start Thisted er Rikke Kirk glad for den store håndsrækning, som Christinas indsamling har været.

- Det er den bedste juleindsamling nogensinde. Jeg garanterer for at den når frem til hvor der er brug for den - fra Hurup til Thisted, siger Home Start lederen.

Home-Start Thy har i øvrigt et mobilepay nr. hvis man vil hjælpe organisationen med bidrag.

Nummeret er 81250.

Tekst og foto: Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...