Hvor der tidligere var "Thy Caféen", finder man nu JOMA Burgerbar

THISTED: Onsdag 15. august åbner en ny burgerbar i Thisted centrum.

Hvor der tidligere var "Thy Caféen", finder man nu JOMA Burgerbar, hvor man får "byens bedste burgere", ifølge de to indehavere Joe Uldahl og Mai Kerstens.

- Vi laver saftige burgere, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten: god frisk oksefars fra Den Gamle Slagter, en god bolle med bid, hjemmelavet fyld, som pickles, syltede eller karamelliserede løg og første klasses pommes frites til, fortæller de to.

Det er Joe Uldahl der står bag burgerne, som han selv har udviklet. - Jeg har simpelthen smagt burgere over hele verden på mine arbejdsrejser, at jeg ved hvordan en rigtig saftig burger skal laves.

- Vores foreløbigt syv forskellige burgere er alle "bløde" burgere. Altså ikke fyldt med salat, agurk og grøntsager. Derimod lavet med en masse hjemmelavet tilbehør og god dressing. Det mener vi giver den bedste burger og smagsoplevelse, lyder det fra Joe Uldahl.

Tirsdag aften var der prøvesmagning for et indbudt publikum, og de to burgerbar-indehavere fik rigtig god kritik af deres burgere, som bestod prøven, fortæller de to.

De har baggrund i blandt andet restaurationsbranchen, hvor Joe Uldahl har lavet mad for selskaber i 30 år. Mai Kerstens har tidligere arbejdet som restaurationsbestyrer i Blokhus.

Nu håber de to, at Thisted og Thy har lyst til at prøve deres burgere, som er hjemlavet fra bunden. - Vi har åbent seks dage i ugen, mandag til lørdag, fra 10-20. Man kan spise på stedet og man kan hente "to-go".

Vi håber, også at virksomheder kunne få lyst til en omgang burgere af den saftige slags, lyder det fra parret Joe og Mai, der har nyindrettet den tidligere cafe til ægte burgerbar.

Til alle burgere som med pommes alle koster under hundrede kroner, kan også få lokalt øl fra Thisted Bryghus.

Burgerne som man kan få hos JOMA er: Hamburger, Bacon n’Cheese, Grilled Chicken, JOMA Special, "Den der giver varmen" (Mexican), Veggie og Pulled Pork.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...