Feriecentret har lukket indtil 1. maj og derfor åbnet for ombookninger og afbestillinger til de 1400 kunder, der havde bestilt

LEGIND: Det er ikke ofte, en virksomhed får en overskrift i Ekstra Bladet, hvor der står ”Det er seriøst god stil”. Men det har Jesperhus Feriepark i Legind nu oplevet, efter at ejerne - brødrene Jesper, Peter og Karsten Overgaard - besluttede at lukke Jesperhus helt ned indtil 1. maj på grund af covid-19-krisen og regeringens foranstaltninger.

Den beslutning betød, at ca. 1400 familiers bestillinger skal ombookes eller afbestilles - inklusive en totalt udsolgt påskeferie.

Samtidig besluttede Brødrene Overgaard, at alle gæster i perioden kan få ombooket deres ophold til et senere tidspunkt eller få refunderet pengene - også de gæster, der ikke havde købt en afbestillingsforsikring.

Dette blev meddelt i et opslag på Jesperhus’ facebookside, og den gik derefter viralt med anerkendende ord, og det er da også derfra, at Ekstra Bladet har citeret.

- Det er fuldstændig vildt. Jeg tror, vi har over 1000 positive kommentarer, siger Peter Overgaard, direktør med ansvar for salg og markedsføring:

- Vi lever af tilfredse kunder. 90.000 følger os på facebook og 40.000 på youtube, siger han og fortsætter:

- Da dette kommer til at betyde ekstra pres på resten af sæsonen, som også ser ud til at blive total udsolgt, har vi valgt at udvide sæsonen i den anden ende.

Det betyder, at Jesperhus har udvidet halloween-tema til alle weekender i september, juleweekender og midtuger i november og december samt vinteråbent 2020-21. Dertil er showteamet i fuld gang med at lave ekstra underholdning til børnene på toube og i Jesperhus’ filmapp.

Peter Overgaard oplyser, at det er omkring halvdelen af bookningerne, som bliver flyttet og resten af bestilt.

- 12 medarbejdere sendt hjem på pause, andre afspadserer og holder ferie, så meget vi kan. Men ellers skal både blomsterparken og feriecentret være klar til 1. maj. Så vi har ikke haft mulighed for at benytte os af statens kompensationsordning, fortæller han bror, Jesper Overgaard, der er administrerende direktør for Jesperhus Feriepark ApS.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...