Det blev lagt flot fra land 4. juli med East Harbour Jazz Band fra Aalborg

NYKØBING: Der sker meget sommeren igennem i Nykøbing. Hver onsdag aften i juli er der sang i kirken, og hver lørdag kl. 10.30-14,00 spilles der jazz i gågaden.

Første gang var lørdag 4. juli, hvor Morø Handel havde engageret East Harbour Jazz Band”fra Aalborg. Der var mange mennesker i gågaden, og jazzbandet spillede flere steder på vej gennem gaden. Bl.a. på grund af coronasituationen skulle det flytte sig i gaden. Det var på anden vis så en fordel, at alle i gaden kunne høre musikken på nærmere hold.

Der var mange turister, som tog sig tid til at nyde musikken. Cafeerne var åbne og flere sad udenfor og fik sig et glas øl eller vin eller måske lidt frokost. Bandet spillede flere kendte melodier og bl.a. temaet fra tv-serien ”Badehotellet”.

Der var blandt tilhørerne to, som var sejlet til Nykøbing. Knud Erik Graversen og Kaj Henrik Johansen er brødre. De er henholdsvis fra Middelfart og Brædstrup. Knud Erik Graversen har sin sejlbåd ”Tridens” liggende i Middelfart ,og der mødtes de for at sejle mod Samsø, videre til Anholt, Læsø, Hirsholmene, Fur og Livø. Derefter videre til Nykøbing, hvor de ville gå en tur op i byen. Den tur kom til at vare lidt længere end beregnet, da de også lige skulle nyde jazzmusikken.

East Harbour Jazz Band spiller igen i Nykøbings gågade næste lørdag 11. juli samme tid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...