Der er 12 forskellige varianter at vælge imellem, når gelatoen skal smages i Thisted

THISTED: Italiensk is eller gelato kender mange fra turen sydpå. Den lettere, luftigere og dagfriske is lavet på basis af mælk - og derfor mindre fed - kan nu købes i Thisted.

Chokoladekurven har hjemkøbt en ægte gelatoismaskine - fra Italien, naturligvis. Så nu sprøjter den frisk is ud i flere end 12 forskellige varianter, og kunderne er vilde med den italienske is, fortæller Pernille Tophus, der har fået plads til isproduktion, nu hvor produktionen af flødeboller er flyttet i nye lokaler.

- Vores nye is har bare været en kæmpesucces. Vi laver nu frisk is hver dag, og vi er de eneste i Thisted, der kan tilbyde italiensk is, fortæller Pernille Tophus, der bl.a. tilbyder følgende is som gelato: After Eight, citronmarengs, chokolade, hvid chokolade og saltkaramel, lakrids, kirsebær, nutella, jordbær, vanilje, hindbærsorbet og mangosorbet . Men især én is er vildt populær: Dumle flødebolleis.

- Alle råvarer er hentet hjem fra Italien, og alle slags is kan leveres ud af huset som takeaway, lyder det fra Pernille Tophus, der også har succes med at levere gelato til fester.

Netop i denne uge kører Chokoladekurven med gode tilbud på is på italiensk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...