Store Torv i Thisted danner fra i morgen, tirsdag, rammerne om European Street Market

THISTED: Store Torv i Thisted danner fra i morgen, tirsdag, rammerne om European Street Market. Her vil man fra 22 boder kunne købe spændende varer fra blandt andet Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, England, Spanien, Italien, Finland, Polen og Ungarn.

I boderne er det muligt at købe varer fra de respektive lande. Det er traditionelle europæiske fødevarer som kager, ost, pølser, oliven, engelsk fudge, chokolade, nougat, nødder og tørret frugt, pesto, italiensk kaffe, gyros, paella, honning, belgiske vafler, friskbagt brød, og skinke. Derudover byder markedet også på materielle varer som smykker, sæbe, hatte, rensdyrskind og skulpturer.

- De tilbagemeldinger, der kommer fra de mange byer, som det internationale marked har besøgt siden 2010, er alle positive. Markedet har en meget stor tiltrækningskraft - ikke bare på byens egne borgere, men også fra gæster udefra. Det betyder, at de lokale handlende også får glæde af, at der sker noget helt specielt i Thisted, siger handelschef Michael Vendelbo.

Det er ikke første gang, at European Street Market gæster Thisted. Det er efterhånden blevet en tilbagevendende sommerbegivenhed, der spreder en hyggelig handelsstemning på byens store torv.

European Street Market slutter lørdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...