De fire Info-Boxe på havnebakken åbnede torsdag

HANSTHOLM: Torsdag blev Hanstholm Havns nye midlertidige infocenter åbnet. De fire Info-Boxe, indrettet i fire helt nyindrettede containere på P-pladsen på havnebakken på Kystvejen fra Hanstholm Centret ned til havnen, skal være åben de næste to år.

Ved åbningen sagde havnedirektør Niels Clemmensen, at han håbede at lokale virksomheder og familierne i Hanstholm ville tage gæster med ned og vise havnens historie og det nuværende byggeri frem.

Foreløbigt er der kun fyldt indhold i to af boksene.

En boks viser Hanstholm Havn, historien, havnens vigtige geografiske placering, og om dagliglivet på havnen 24 timer i døgnet.

Den anden boks præsenterer entreprenør Per Aarsleff AS’ havneudvidelse. Den præsenterer nogle af de folk der sørger for at dumperne og gravemaskinerne arbejder.

I begge bokse vises der en stribe film, som man selv kan vælge. Blandt andet en helt ny præsentationsfilm af Hanstholm Havn. Men også en animation af havnebyggeriets mange faser.

Det nye udstillingscenter er tænkt som dynamisk. Elementer i den vil blive skiftet undervejs, og havnen vil gerne have kritik af udstillingen om eventuelt gode tips til at gøre den bedre. For info-centret skal blive forløberen for et større fremtidigt projekt - et stort havnens og fiskeriets showroom, som er i støbeskeen.

Info-Boxene vil være åbent frem til 31. marts alle dage fra kl. 8 til 17.

Sommeråbningstiden fra 1. april til 30. september vil være fra kl. 8 til 21.

Tekst og foto: Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...