Havneinfo-containere på Kystvejen 1B er klar

HANSTHOLM: Torsdag 6. december kl. 15-16 inviterer Hanstholm Havn og Per Aarsleff A/S til åbning af to ud af fire opstillede havneinfo-containere på Kystvejen 1B, som Thisted:Posten tidligere har skrevet om.

Containerne er opstillet af Hanstholm Havn, og de to første vil indeholde information om Hanstholm Havn og den igangværende havneudvidelse.

Fra containerne, som har glasvæg ud mod havnen, er der udsigt over Hanstholm Havn, og fortællingen om havnen og havneudvidelsen vil blive fortalt via tekst, grafik, billeder, film og enkelte udstillingsgenstande.

Historiker Thomas Tram Pedersen fra PlanScape har stået for research og formidling og vil også være til stede på åbningsdagen.

Formidlingen i de to containere vil være på dansk, men kunne tilgås på tysk via QR-koder.

Info-Boxene vil frem til 31. marts være åben alle dage fra kl. 8 til 17.

Fra 1. april til 30. september vil åbningstiden være fra kl. 8 til 21.

Det er planen, at de to sidste containere slår dørene op i foråret med mere havnerelateret formidling.

Udstillings og formidlingscenteret på P-pladsen på havnebakken, er tænkt som en forløber til et større projekt med titlen ’Showroom for fiskeriet’ og har afsæt i handlings- og idékataloget, Hanstholm og Havnen. Det handler om bosætning, turisme og erhvervsliv – udarbejdet af CFBO i samarbejde med Thisted Kommune, Realdania og en projektgruppe med repræsentanter fra Hanstholm - herunder borgere, foreninger og virksomheder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...