Maria Bislev har nu realiseret en 10-årig drøm med en butik i Storegade i Thisted

THISTED: Butik Hyglig - der vil være anderledes, har slået dørene op i Storegade 10. Lørdag 7. november åbnede livsstilsbutikken, hvor der er mere end varer på hylderne. Hvor et besøg gerne må være en inspirerende oplevelse og butikken et samlingspunkt med nærvær og hygge.

Maria Bislev har drømt om at få sin egen butik de seneste 10 år. Butiksdrømmene tog for alvor fart, da hun flyttede til Thy fra København. Og efter en lang gåtur i nationalparken dukkede navnet på butikken op: Hyglig” skulle den hedde, og dermed var drømmen om en konceptbutik omkring design, mode og interiør endelig klar til at blive realiseret.

Marias koncept er, at butikken skal være dynamisk - med løbende udskiftninger af varerne, så kunden altid kan blive inspireret af nyt.

- De varer, jeg har den ene måned, kan være skiftet ud den næste. Sådan at kunderne altid finder noget spændende nyt ved besøg i butikken, siger Maria Bislev, der også gerne vil at Hyglig bliver et samlingspunkt.

- Jeg åbner en kaffebar, så snart det bliver muligt. Måske snart med kaffe-to-go. Butikken er også stor, at jeg vil arrangere kreative event og kurser ved det store langbord, når det bliver muligt, lyder det fra Maria Bislev.

Butik Hyglig har nu til huse i nyistandsatte lokaler i Storegade, som tidligere husede Link.

På hylderne finder kunderne alt det, der rører sig netop nu, som Maria Bislev udtrykker det - bæredygtigt, økologisk og miljøhensynsfuldt, så vidt det er muligt. Og bevidst ikke noget, andre butikker i Thisted fører indenfor glas, keramik, hudpleje, postere, food, puder, plaider, keramik, tøj, accessories, lys, alkohol.

- Vi har indtil jul et ekstra stort udvalg af unikke gavemuligheder til kalendergaver og værtindegaver til hende og også til ham - designkræs til gode priser. Og masser af nyt er på vej, bl.a. dekorationer og tørrede buketter, så hvorfor ikke kigge ind. Det vil da bare være så ”hygligt”, siger Maria Bislev, der sammen med sin søster passer butik Hyglig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...