Først nu er torvet udenfor butikkerne endeligt blevet færdig

Det er over to måneder siden, at de første butikker åbnede i det nye shopping-område Havstokken i Vorupør.

Men først nu er torvet udenfor butikkerne endeligt blevet færdig.

Det er til stor glæde for de butikker der har lejet sig ind i det helt nye byggeri ved landingspladsen.

- Det er bare blevet så dejligt. Vi var trætte af, at det så lidt rodet ud efter byggeriet. Nu ser området meget mere indbydende ud, siger Meta Lock og Edith Schultz, indehaver af to af butikkerne.

- Henrik Lund, som ejer bygningerne, kunne godt se problemet. Ikke mindst efter alt det sand der føg ind foran vores butikker og de ufærdige arealer rundt om bygningen.

Nu der støbt en stor mur, som ikke kun giver læ. Den har skabt et hyggeligt miljø, hvor der er anbragt en masse sortmalede trallebænke. Det var populært fra første dag - hvor folk sad og hyggede sig i solen, fortæller Meta Lock.

Ud over bænkene er der lagt 30 kvadratmeter flisebelagt område til udenfor Cafe Melange.

Der er lagt nye dekorative fliseborder, og vejen ned til butikkerne er blevet belagt med træ, så det er indbydende at komme til butikkerne.

- Vi er bare så glade for tiltaget fra Henrik Lund. Nu venter vi på at redningsstationen får bygget ud. Det vil fjerne yderligere grimt område. Vi håber så, at der bliver plads til en flisebelagt sti, og sammen med beplantning af marehalm, bliver området ved Havstokken, bare endnu mere indbydende, siger Meta Lock.

Udover de tiltag som ejeren Henrik Lund har lavet, så har butikkerne også selv opsat et vejskilt ude ved hjørnet af redningsstationen med teksten: Butikstorvet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...