Koncerter hhv. 11. og 27. oktober i Thisted Musikteater

THISTED: Gode koncertoplevelser venter thyboerne. To store musiknavne med musikalske rødder dybt i den nordjyske sandede muld er på plakaten i Thisted Musikteater i oktober.

11. oktober er Dorthe Gerlach og Hush på den gamle scene til stemningsfuld duo-koncert, der har fået koncert-anmelderne til at finde de store superlativer frem: "Ren magi, Hush flyver højere end nogensinde og Dorthe Gerlach er et fund på en scene."

HUSH, som i den grad er et band der skal opleves live, er klar med et akustisk og intimt setup, der lader publikum komme helt tæt på duoen og Dorthe Gerlachs smukke stemme. Hush har efterhånden solgt 100.000 albums med gruppens Americana og folket pop-country.

27. oktober er den nordjyske troubadour Allan Olsen i Thisted.

Han elsker at stå alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum.

Allan Olsens repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og ácapella. Ingen dansk sangskriver nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen. Efter i alt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædener. Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit publikum.

Hush og Allan Olsen koncerterne er et samarbejde mellem Spillestedet Thy, Rytmus og Thisted Musikteater.

Billetter kan købes på ticketmaster.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...