Telenor klar med 4G-opgraderinger

SNEDSTED/VESTERVIG: Telenor har i slutningen af november opsat en ny mobilmast i Snedsted, hvilket er med til at sikre en bedre mobildækning for de mange beboere og besøgende i området, som gør brug af Telenors netværk.

En ny mobilmast, som i november er blevet aktiveret på Niels Juels Vej i Snedsted, skal være med til at lukke mobilhuller og sikre en hurtigere mobildækning.

Da masten er placeret i Nationalpark Thy, vil signalet specielt gavne de besøgende som hvert år valfarter til nationalparken.

Yderligere har Telenor foretaget en 4G-opgradering af en mobilmast på Aggervej i Vestervig.

Det forbedrede 4G-signal i området er således med til at sikre en hurtigere forbindelse, hvis der eksempelvis skal uploades indhold på de sociale medier.

- Vores ambition i Telenor er en konstant forbedring og udvikling af vores mobilnetværk, så kunderne får en bedre mobildækning.

Ved at opsætte nye signaler er vi med til at imødekomme det stigende dataforbrug, som ses blandt vores kunder. Det er derfor tilfredsstillende for os at kunne lukke de få mobilhuller, der er tilbage, så kunderne sikres den bedst mulige dækning, både derhjemme og når de besøger attraktioner som Nationalpark Thy” udtaler netværksstrateg i Telenor, Jesper Mølbak.

Signalet fra mobilmasterne er mærkbart indenfor en radius af 5-10 kilometer fra masten.

Rækkevidden kan dog blive forringet i områder med bakker og skov.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...