Ni elever fra Teknisk Gymnasium Thisted er netop vendt hjem

THISTED: Ni HTX-elever fra Teknisk Gymnasium Thisted er netop vendt hjem efter en begivenhedsrig studietur til Californien.

Udbyttet var så godt, at at uddannelseschef Kent Kjær Urup Hansens nu har en ambition om at en USA-tur fremover skal være et fast tilbud til eleverne på Teknisk Gymnasium Thisted.

Rejsen bød på en række oplevelser, der går godt i tråd med de fag, der arbejdes med på HTX.

- Det er helt nyt, at Teknisk Gymnasium Thisted sender et hold elever til USA, men at dømme efter elevernes begejstrede tilbagemeldinger er der grundlag for at gentage succesen. Alle der har været med synes, at det har været en mega-fed tur, fortæller Kasper Birk Kilsgaard fra 3. g.

Han så selv rejsen som en god mulighed for at få sig én på opleveren, inden han efter sommerferien tager hul på et sabbat- år, der kommer til at stå i arbejdets tegn.

I et tætpakket program besøgte eleverne blandt andet Berkeley University og Stanford University, kendt for deres banebrydende naturvidenskabelige forskning, og som er de førende universiteter inden for innovativ, naturvidenskabelig design og metode.

Også Innovation Center Denmark - den danske techambassade i Silicon Valley, og Computer History Museum i Silicon Valley var på programmet.

De 10 dage i Californien bød naturligvis også på oplevelser som at se Luft og Rumfartsmuseum, Alcatraz, Golden Gate Bridge, Pier 39, nationalparken Redwood Forrest og USS Hornet Museum.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...