Hotellet har igangsat et byggeri af en ny selvstændig værelsesfløj på Thorsgade 3

THISTED: Der er efterspørgsel efter hotelværelser i Thisted indre by. Det mærker man hos Hotel Thisted.

Nu er efterspørgslen blevet så stor, at indehaverne af Hotel Thisted, Gitte og Michael Eriksen, har igangsat et byggeri af en ny selvstændig værelsesfløj ved hotellet på Thorsgade 3.

Her ligger, nogle uger endnu, den markante ejendom med ”Vilh. Helstrup Vinimport” skrevet på facaden.

Bygningen tilhører Hotel Thisted.

- Vi havde i tankerne at renovere den gamle bygning. Men det viste sig at den var i så ringe stand, at det ikke kunne lade sig gøre. Nu river vi den ned, og i stedet opfører vi en helt ny bygning på grunden, fortæller hotelparret.

Den nye bygning kommer til at ligge bag Hotel Thisted ud mod Thorsgade, kun adskilt fra hotellet med en indkørsel til gården.

Bygningen får i alt ni store dobbelt-værelser i tre planer. Seks af værelserne kan redes op til familier med to børn.

- En værelsestype vi virkelig har savnet. I dag har vi kun et værelse af den type, fortæller Michael Eriksen og fortsætter:

- Vi oplever et stort pres på værelser, især midt i ugen tirsdag, onsdag og torsdag. Det er især bookinger fra virksomheder og gæster i Thisted by.

Byggeriet af den nye hotelfløj ved Hotel Thisted foretages af Hassing-Huset Aps.

Bygningen opbygges af betonpudsede træelementer, der bliver fremstillet på tømrerværkstedet i Hurup. Værelserne får balkon ud mod syd.

Også resten af byggeriet foretages af lokale firmaer: Thyholm Murer A/S, Hvidbjerg, AG VVS Teknik, Koldby, Jysk Elteknik, Thisted og Dover Malerfirma, Hurup.

Byggeriet forventes at stå færdigt 1. juli.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...