Hvert værelse er på næsten 20 kvadratmeter, alle med store glasdøre ud til egen balkon og indrettet med lækre møbler.

THISTED: Udsigten er helt i top. Der er milevid udsigt over træerne og Limfjorden fra de 10 nye tag-suiter på Hotel Limfjorden, som netop nu er ved at blive bygget.

Her kan par eller familier op til fem få et ekstraordinært ophold i Thy.

- Vi har haft en stigende efterspørgsel efter større rum. Familier har efterspurgt en mulighed for at leje værelse sammen med børnene. Nu kan vi snart tilbyde det, siger direktør Martin Strange, og fortsætter:

- Men også par der har lyst til lidt mere luksus, får nu en ny mulighed. For vi vil indrette fem af de 10 værelser til eksklusive suiter. Det hele passer rigtigt godt ind i den stadige øgning i antallet af fester vi har. Her efterspørger gæsterne ofte værelser. Og så gør det ikke noget at have en ekstra vare på hylderne, lyder det fra hoteldirektøren.

Hotel Limfjorden har i forvejen 60 dobbeltværelser, som også står for en løbende renovering.

De 10 nye suiter indrettes i et stort hidtil uudnyttet loftsareal i sydlængen - værelsesfløjen.

- Det areal blev ikke brugt til noget. Det var forberedt til udnyttelse, med betondæk, og derfor var det fuldstændig perfekt til at indrette til nye store værelser, som vi står og har brug, fortæller Martin Strange.

I forbindelse med byggeriet bygges også et elevatortårn, som kommer alle gæsterne i fløjen til gavn.

Hotellet har desuden sløjfet swimmingpoolen.

- Der var stort set ingen der brugte den. Så vi har i stedet startet på at indrette rummet som et hyggeligt slap-af-rum med de store glaspartier i vægge og loft.

Her er man velkommen til at tage sin morgenmad med hen og sidde og nyde udsigten og lyset over Limfjorden.

- Ja der er fuld gang i den. Siden jeg begyndte for seks år siden, har vi hele tiden forbedret og renoveret. Især har det været fællesarealer - nu gælder det værelsesdelen. Det vil dog vare et stykke tid før alle værelser, som jo samtidigt skal kunne lejes ud, er færdigrenoveret. Men de 10 nye storværelser skulle være klar engang i maj - det glæder vi os til, lyder det fra den travle direktør for Hotel Limfjorden.

Projektet med de 10 nye suiter og elevatortilbygning er en investering på 4,5 mio. kroner.

Arbejdet udføres af M.C. Overgaard, Thisted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...