Dorthe Brandi har vundet nyt til haven for i alt 40.000 kroner fra ILVA og Buus Anlægsgartner

HANSTHOLM: Dorthe Brandi i Hanstholm troede først det var fup, da hun for 14 dage siden fik en besked om, at hun var udtrukket som vinder i en stor landsdækkende Facebook-konkurrence.

Men et kontrolopkald til ILVA, som stod bag en del af konkurrencen, bekræftede at den var god nok. Hun havde vundet nyt til haven for i alt 40.000 kroner fra bolighuskæden ILVA og Buus Anlægsgartner.

- Jeg blev dæleme glad, fortæller Dorthe Brandi, der før har deltaget og vundet i konkurrencer, men aldrig en præmie i den størrelse.

Torsdag fik Dorthe og hendes mand Jan så besøg fra Aarhus af ILVA’s marketingsleder Betina Olsen og afdelingsleder og havearkitekt fra Buus Anlægsgartner Kenneth Hørning, der havde taget turen til Hanstholm for at overrække den fine præmie.

- Det er godt nok spændende. For selv om vi har prøvet at lave en pæn have, så glæder vi os da til at høre hvad Buus Anlægsgartner kan komme med af ideer. Og så møbler og udstyr fra ILVA oveni - det er vildt, lyder det fra parret på Roshagevej i Hanstholm, der bor naturskønt lige op til byplantagen.

Havearkitekten fra Buus havde straks et par gode ideer til parrets ellers fine have. Dorthe og Jans store åbne have er i forvejen velholdt og overgennemsnittet. Men jegs er allerede at de med fordel kan bryde haven op i mindre rum. Det kunne være en ide, lød det fra havearkitekten og anlægsgartneren, der normalt projekterer eksklusive haveløsninger.

Konkurrencen, som var blevet markedsført i ugerne 21-24 med spots på TV2 og TV3 og på Facebook, havde 30.000 deltagere og blev eksponeret til halv mio. danskere på Facebook og Instagram.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...