Kaj Højland er en græsrod, når det gælder fremtidens biler

THSTED: Kaj Højland har et særligt forhold til grønne biler. Faktisk siger han selv at han er en græsrod, når det gælder denne gruppe af fremtidens biler.

- Derfor har Højland Biler opbygget en årelang erfaring med emnet. En erfaring drevet af interesse. Ikke for pengenes skyld eller ud fra bestemte bilmærker, lyder det fra Kaj Højland.

Siden 2011, hvor han købte sin første, er hans passion for el og hybridbiler kun vokset. Det samtidigt med at de miljøvenlige biler er buldret frem teknologisk.

- Selv om der i dag er rigtig god grund til at købe grønne biler, og politikerne gerne vil have os til at tænke grønt, når vi køber bil, så er antallet af grønne biler slet ikke fulgt med i Danmark.

Derfor vil jeg gerne slå et slag for fremtidens biler, fortæller bilhandleren, der den 9. og 10 marts slår dørene op hos Højland Biler for en weekend i de grønne bilers tegn.

- En dag uden filter af nogen art. Her kan alle der har bare den mindste nysgerrighed og interesse for klimavenlige biler komme forbi, og høre, se og prøve de nye biler, som er fremtiden. Det er helt sikkert, lyder det fra den engagerede energi-bilmand Kaj Højland.

Få svar på alle spørgsmålene: bliver det el, brint eller hybrid der bliver fremtiden. Og ikke mindst møde en masse ejere, der har taget springet over i grønne biler. Folk der har erfaringer med grønne biler, siger Kaj Højland og fortsætter: her kan du også få alt at vide om hvad det koster i drift at have en elbil. For det er meget driftssikre biler der sælges i dag og omkostningerne er slet ikke at sammenligne med almindelige biler.

Til weekendens grøn-bil-dag hos Højland vil man blandt andet opleve elbiler fra Tesla, Hyundai og Peugeot. Hybrid bil fra Toyota og Ionic Plug-in hybrid fra Hyundai.

De grønne dage hos Højland Biler på Vilhelmsborgvej i Thisted er lørdag og søndag 9. og 10. marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...