Cykelforretningen er bygget op omkring to medarbejdere fra det nu lukkede Østbyens Cykel og MC-center

THISTED: For knap en måned siden lukkede en af Thisteds to cykelforretninger.

Nu åbner HN Maskiner, lige uden for Thisted, en helt ny stor cykelafdeling.

En cykelforretning bygget op omkring to medarbejdere, fra det nu lukkede Østbyens Cykel og MC-center, samt en del af deres lager af cykler, tilbehør, og inventar.

- Vi ønsker hverken at konkurrere med de øvrige cykelforretninger i Thy, eller for dens sags skyld at give mindre service til vore nuværende kunder hos HN Maskiner. Tværtimod mener vi, at Thisted er så stort et område, at der sagtens er plads til endnu en cykelforretning, så de mange med cykler i Thisted kan få hurtig service. Samtidig passer cykler og scootere rigtig godt ind i det vi ellers går og arbejder med. Det bliver et godt supplement, siger indehaver af HN Maskiner, Henning Nielsen.

- Da vi hørte at Østbyens lukkede, tog vi en hurtig beslutning. Siden har vi arbejdet tre uger ”i vildskab” for at omdanne et lagerrum til en flot og trendy cykelbutik med eget værksted. Til at servicere kunderne har vi sat et godt hold sammen. Førstemand i butikken er mekaniker Nikolaj Kappel, tidligere medindehaver af Østbyens. Vi har også fået en dygtig ung mand på holdet, knallertmekanikerlærling Noah Votborg, som dermed kan fortsætte sin læretid fra Østbyens. Endelig så har vi som back-up til dem, cykel- og knallertmekaniker Jens Peter Sørensen med 10 års erfaring i branchen. Nu er vi helt klar til at yde den allerbedste faglige service til fornuftige priser, siger Henning Nielsen.

Cykelforretningen hos HN Maskiner på Ballerumvej 104 vil føre en række kendte mærker: blandt andre Giant, Peugot, Raam og Norden cykler, E-fly elcykler, MotoCR scootere, Rieju knallerterog Easy Go el-scootere

Derudover vil forretningen tilbyde serviceaftaler og reparationer, samt garantireparationer og service på cykler og scootere, som er købt hos Østbyens Cykel og MC-center.

På grund af coronaen vil et åbent hus blive afviklet senere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...