Præst Lisa Bremer stiller en række spørgsmål under titlen ”En hjertesag - om hjertets mangfoldighed”

THISTED: Den fjerde højskoledag i Thisted Kirkecenter i Vestergade i år handler om hjertet, fortæller Alma Madsen fra arrangørerne. Mandag 17. februar får man besøg af Lisa Bremer, Gøttrup, som er konstitueret præst i pastoratet Sjørring, Thorsted, Skjoldborg og Kallerup. Lisa Bremer er derudover uddannet retræteleder og åndelig vejleder, og hun arbejder med i en netværksgruppe, der nu i flere år gør sig erfaringer med hjertets opmærksomhed både i teori og praksis.

Foredragets titel er ”En hjertesag - om hjertets mangfoldighed”, og Lisa Bremer stiller bl.a. disse spørgsmål: ”Er hjertet bare en muskel, der pumper blod?”, ”Eller kan det endnu mere?”, ”Kan man se med sit hjerte, føle med sit hjerte, forstå med sit hjerte?”, ”Findes der måske ligefrem noget, man kunne kalde et hjertesprog?”, ”Hvordan har man set på hjertet og dets betydning i løbet af menneskets historie?”, ”Kan man lære at være mere opmærksom med sit hjerte?” - ”Og hvilke konsekvenser vil det have i vore fællesskaber - både i familie, arbejdsliv og i forhold til venner?”

Efter frokost, hvor foreningen er vært ved et par stykker smørrebrød, er der generalforsamling i Kirkecentret Højskoledage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...