Fem-mands bandet Sonja Hald besøger atter Thisted

THISTED: Der venter publikum en musik-aften med dansk refrænrock fra øverste hylde, når fem-mands bandet Sonja Hald atter besøger Thisted. Sidst var oktober 2017. Sonja Hald har også spillet på Hanstholm Madbar.

For hvem i Thisted havde hørt om Sonja Hald - fem musikere fra Aarhus med den kompetente forsanger Jonas Dahl (Bandnavnet er et anagram af forsangerens navn) i front.

Og hvem sendte ikke CV Jørgensen en tanke, når Jonas Dahl, sang krøllede tekster, sat sammen på den finurlige måde som CV´s Costa del Sol ?Som det stod i tidskiftet Gaffa: - Sonja Hald og sanger Jonas Dahl spiller en rock, der kan få de fleste til at tabe pusten. Det er refrænrock af den klassiske skole med et ret massivt udtryk, som vi kender fra Magtens Korridorer. Men Sonja Hald er også tekstforfatter Jonas Dahl, der kan noget med ordlege, og ind imellem de kvasende guitarer åbenbarer sig lidt af en trubadur, der vil noget med ordene.

Sonja Hald bragede igennem det musikalske jerntæppe fra ukendt til kendt og kompetent, da bandet i 2014 vandt KarriereKanonen og udgav pladen Vækstplanen.

Selv siger Sonja Hald at gruppen er drilsk, livskraftig, dansk indierock, vindskæve, finurlige tekster - bugnende med ordspil og referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe.

Gruppen har spillet stribevis af koncerter med blandt andre Steffen Brandt, Kim Larsen, Folkeklubben og Magtens Korridorer.

Billetter til en fed fredag i byen med god dansk rock kan bestilles på: ticketmaster.dk eller i døren i Plantagehuset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...