Fra Bødkervej 29 kan man servicere kunderne bedre, og de kan komme for at få hjælp hver torsdag eftermiddag

HANSTHOLM: Hanstholm Net er Thys største antenneforening. 700 medlemmer - stort set alle husstande i Hanstholm, der har adgang til kabelnettet, er med i foreningen, som tilbyder tv- og internetløsninger i samarbejde med YouSee. I år er det 10 år siden, at det tidligere kommunalt stiftede og drevne antenneselskab overgik til at blive en privat forening.

Tirsdag 5. november åbnede antenneforeningen så for første gang kontor - midt i Hanstholm by på Bødkervej 29 - lige ud til Hanstholms ”hovedgade” Chr. Hansensvej.

- Tiden er kommet til at samle det hele, få et mødested og et lager. Men også at blive mere synlige og give endnu bedre service. Vi er jo blevet en stor forening med 700 medlemmer ud af 1000 mulige i Hanstholm, siger foreningens formand Lars Hamer.

En del af byen har endnu ikke mulighed for at være med. Det er Roshagevej og Helshagevej.

- Tiderne skifter i disse år fra flow-tv til selvvalg af de kanaler, man ønsker at se. Den udvikling ser vi også blandt vore medlemmer. Derfor åbner vi nu kontoret og får ugentlig åbningstid, hvor medlemmer kan komme og få den hjælp, de har brug for. Og få svar på de spørgsmål, de måtte have omkring deres tv og internet, siger Lars Hamer.

Han vil sammen med resten af bestyrelsen på skift vil være tilstede, når kontoret har åbent hver torsdag kl. 16-18.

- Med de nye tv-muligheder er der også kommet et behov for, at vi har et sted, vi kan have vores lager. Vi skal have plads til en del grej, f.eks. routere og tv-bokse. Tidligere holdt vi til på Hanstholm Kro hos vores næstformand, hvor vi også holdt vore møder. Men det er ikke holdtbart længere. Derfor er det rart endelig at have vores eget sted. Vi har fået en rigtig god aftale med ejeren af bygningen (Nordkøl, red.) og råder over mange kvadratmeter. Og herfra kan vi nu også vedligeholde, fejlfinde og teste systemet, selv om det er meget sjældent, der er tekniske problemer og driftsfejl, siger Lars Hamer og fortsætter:

- Nu kan folk i byen se os og vore medlemmer, og eventuelle nye medlemmer kan kigge ind. Vi har nu en ny mulighed for at vise, hvem vi er og hvad vi kan tilbyde, nemlig priser på tv og internet, der er i bund, og en service, der er i top, lyder det fra formanden.

Hanstholm Net hed oprindeligt Hanstholm Fællesantenne og blev stiftet af Hanstholm Kommune i 1976 for at tilbyde byens borgere mere end kun én kanal, DR, og undgå tv-antenner på alle byens tage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...