Direktør Niels Clemensen og entreprenør Aarsleff AS vil gøre status over det første år

HANSTHOLM: I anledning af at det er nu er et år siden første spadestik blev taget på udvidelsen af Hanstholm havn, inviteres alle interesserede til et infomøde på Hotel Hanstholm tirsdag 13. november.

Et møde på omkring en times tid, hvor direktør Niels Clemensen og entreprenør Aarsleff AS vil gøre status over det første år med havnebyggeriet og relaterede projekter.

- Det er et godt tidspunkt til at se på hvor langt vi er nået. - Jeg kommer til at fortælle om yderligere tiltag på havnen, om status for baglandsarealet, lidt om de virksomheder der har fået øje på Hanstholm, om et nyt formidlingsprojekt om havnen og om nogle af de projekter der er søsat parallelt med havnebyggeriet, lyder det fra havnedirektøren der fortsætter:

- Mon ikke der bliver et par nyheder også. Vi har havnebestyrelsesmøde den 13. november. Her skal vi have spændende ting på dagsordenen. Jeg håber noget herfra kan fortælles til mødet, lyder det fra havnedirektøren.

På infomødet vil entreprenør Aarsleff AS fortælle om det første år med byggeriet. Hvordan man har oplevet at arbejde i Hanstholm. Hvilke erfaringer har det givet, og der sættes fokus på de kommende byggefaser for det videre byggeri.

Der bliver også information om Task Force Hanstholm Havn, der arbejder for vækst i Hanstholm med fokus på udviklingen af havnen.

Infomødet på Hotel Hanstholm starter kl. 19 - der bliver mulighed for spørgsmål.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...