Gæster kan en enkelt dag komme tæt på byggeriet

HANSTHOLM: Der er normalt adgang forbudt, men lørdag 6. juli får alle mulighed for at komme helt ud på de yderste arealer af det store havnebyggeri ved Hanstholm og opleve byggeriet tæt på.

Hanstholm Havn og entreprenøren Per Aarsleff A/S vil give alle muligheden for at komme tæt på de store maskiner og byggepladserne og fejre at det går godt med byggeriet.

- Vi oplever en stor interesse for byggeriet. Og selv om man kan følge det hele på afstand, så er der ikke noget der gør større indtryk på en, end når man kommer helt tæt på og oplever størrelsen af havnebyggeriet af vores ”nye” havn. Det får alle muligheden for 6. juli, siger Line Røge fra Hanstholm Havn.

Åben byggeplads-dagen indledes med et borgermøde på Hotel Hanstholm på en time. Her vil status på byggeriet og information om igangværende projekter blive præsenteret.

Bagefter er der så adgang i tre timer til byggepladsen på havnen. Her kan man komme rundt og se byggeriet, både i vest og i øst. Og man skal ikke være bange for maskinerne, for de holder hvil den dag.

Ud over besigtigelsen af byggerierne vil der være repræsentation af lokale firmaer, som arbejder for Aarsleff A/S i forbindelse med havneudvidelsen. Man kommer blandt andet til at overvære droneflyvning samt komme helt ud på de nye ydermoler.

Havnen ønsker ligeledes at benytte dagen til at markere, at informationscenteret ”Info Box” på Kystvejen 1B vil stå klar med en samlet udstilling - og derfor opfordre besøgende i alle aldre til at kigge forbi og blive klogere på havnen, havneudvidelsen, fiskeriet og Hanstholm.

Adgangen til de to byggepladser vil ske ad gaderne Vestmolegade (vest) og Kuttergade (øst) og parkering foregår på trailerpladsen i vest og ved skulpturerne i øst.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...