Har fået et tilskud på 17.000 kr. fra Veluxfonden

VESLØS: Hannæs Seniorer har fået et tilskud på 17.000 kr. fra Veluxfonden, fortæller formand Birte Husted Rich, som tilføjer, at bestyrelsen er i gang med efterårets arrangementer, herunder den ugentlige datahjælp, som starter på Vesløs Kro mandag 9. oktober, hvor vejlederne er klar til at hjælpe med individuelle problemer.

Formanden glæder sig over det ny transportable klaver samt en computer til bestyrelsen, som man har kunnet erhverve som et resultat af gaven fra Veluxfonden. Hun fortæller, at det er foreningens medlemskab af Danske Seniorer, der er baggrunden for, at man har kunnet få pengene, da der er indgået en landsdækkende aftale om tilskud på 1 mio. kr. om året. Nu er de månedlige sangtræf på Vesløs Kro således med klaver med akkompagnement ved Irene Haffner.

Videre fortæller Birte Husted Rich, at Hannæs Seniorer har været på en vellykket bustur til Nordtyskland, hvor man besøgte hansestæderne Hamburg og Lübeck samt Travemünde og flere steder i Schleswig-Holstein, bl.a. Friedrichstadt og Flensburg:

- Det var spændende at se de gamle danske kongers bygningsværker de mange steder helt ned til Ejderen. Og også at se sluserne og de enorme inddæmmede arealer efter det store dæmningsbyggeri i området, fortæller Birte Husted Rich.

Hannæs Seniorer har været så heldige at kunne erhverve

Endvidere er der i oktober et rejseforedrag om Nepal, og så bliver der sidst i november julefrokost med Per Iversen fra Skovspillene i Brovst, som vil optræde og stå for underholdningen på Vesløs Kro. Og så skal manprøve den nye kroværts mad, lyder det fra formanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...