Medarbejderne fortsætter

NORS: I 45 1/2 år har Jens Ole Jensen drevet Nors VVS. Men nu er livsværket blevet solgt. Pr. 1. december hedder ejeren Handest VVS i Thisted. Men firmanavnet Nors VVS og Blikkenslagerforretning består med de samme medarbejdere.

- Jeg er blevet 66, og så synes jeg tiden er kommet til at afhænde firmaet, lyder det fra Jens Ole Jensen, der tidligere på året solgte sit andet firma Thy Lækagesporing.

For Handest VVS passer opkøbet af Nors VVS og Blikkenslagerforretning fint ind i forretningsstukturen.

- Vi har jo i forvejen fået godt gang i aktiviteterne i Hanstholm. Nu fylder vi hullet ud mellem Hanstholm og Thisted, kan man sige. Vi tror, at det kan komme til at give en fin synergi-effekt for hele Handest VVS, og give fleksibilitet for kunderne og for os, at vi nu får tre mand i Nors området, lyder det fra Per Handest.

Nors VVS og Blikkenslagerforretning får til huse i lejede lokaler på adressen Håndværkervej 20.

Her skal der nu indrettes værksted, lager og kontor.

De tre medarbejdere, Lars Pedersen, Jørgen Langballe og Tobias Traulsen, fortsætter med hver deres servicebil i området.

Ny kontaktperson, der kommer til at styre udkørslen fra Nors, bliver Flemming Jensen fra Handest VVS.

Det er planen, at han med tiden primært skal have sin faste base på det nyindrettede kontor i Nors.

Skiftet på Nors VVS og Blikkenslagerforretning markeres med lidt mundgodt og en pølsevogn fredag 30. november på Håndværkervej 20 - lige ved rundkørslen i Nors.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...