Michael Vendelbo opfordrer til, at alle følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger

THISTED: - Selv om mange tror, at covid-19 er langt væk, næsten udryddet, er det ingenlunde tilfældet. Vi ser, at smitten spreder sig og tallene stiger lige nu. Derfor er det vigtigt, at vi står sammen og hjælper hinanden med at huske på at følge myndighedernes anvisninger. Så længe vi står sammen og hjælper hinanden, vinder vi slaget, ikke coronaen.

Det siger handelschef Michael Vendelbo fra Thisted By i en pressemeddelelse.

Han glæder sig sammen med de handlende over, at byen i disse uger er fyldt med glade kunder - både lokale og turister, men - for der er et men:

- Selv om byen er et sikkert sted at handle, er flere borgere er utrygge ved de mange mennesker og bange for, at man slækker på at følge myndighedernes anvisninger. Det må ikke ske, siger han.

Om minder om foråret:

- Vi husker alle Thisted som en spøgelsesby for nogle måneder siden, og ingen ønsker at ende i den situation igen, siger Michael Vendelbo.

Derfor opfordrer han også lokale samt byens tusindvis af indkøbslystne gæster til at følge myndighedernes råd:

- Det er simple ting, man skal huske, når man handler hos vores medlemmer: Sprit af, når du går ind og ud af butikken. Mangler der håndsprit, så gør butikken opmærksomt på det. Sørg for at holde afstand og gå helst kun én person pr. familie ind for at handle. Sørg for at holde en god hoste- og nyseetikette. Og bliv selvfølgelig hjemme, hvis du føler dig det mindste sløj, lyder det fra handelschefen, der slår fast:

- Det handler om at beskytte både gæsterne og lokalmiljøet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...