Der var filmoptagelse i gågaden i Thisted mandag formiddag

THISTED: ”Hvad sker der”, var der flere gående der undrende spurgte, da en broget og farverig flok på omkring 100 kom dansende fra Storegade til Store Torv mandag formiddag.

Det var med balloner og bannere, butiksansatte, surfere og skatere i skøn forening - med store smil og med flagrende hænder over hovedet, der alle gik mod videokameraet.

Der var et tykt strejf af peace, love and understanding over det sælsomme optog, der havde komikeren Brian Lykke og Madbar-indehaver Morten Manaa i spidsen.

Der var heldigvis en mening med galskaben, for Thy Awards 2019 nærmer sig. Derfor skulle der skydes en introvideo med årets budskab for Award-showet der fyres af i Thyhallen den 1. februar.

- Vi har I år besluttet, udover sportsudøverne, også at promovere de mange virksomheder og forretninger der er en vigtig del af fritidslivet i Thisted Kommune. Det sker under temaet temaet ”Give a little love” - hvor vi alle sender en venlig tanke til de mange der støtter sporten i Thy, fortæller Thisted Kommunes Eliteidrætskonsulent, Thomas Bruhn Helleberg.

Medarrangøren af Thy Award fortæller også, at der venter et kæmpe 2019 show, der bliver endnu vildere end sidste år. - Det bliver et overflødighedshorn af indslag og underholdning, lyder det fra Thomas Bruhn Helleberg, der ikke vil løfte sløret for årets navne der skal underholde. Han vil dog godt afsløre, at årets værter igen bliver Brian Lykke og Morten Manaa.

Der er 558 pladser med spisning i salen. En stor del af de pladser er dog allerede reserveret til sportsforeningernes repræsentanter. Men der er også en del frie pladser til salg, og desuden mange pladser på tribunerne - sidstnævnte er dog uden spisning.

Ved showet den 1. februar 2019 skal en del sportspriser uddeles: Årets sportsnavn, Årets forening, Årets ungleder, Årets Talent og Årets leder.

Salget af billetter sker på thistedfritid.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...