Både unge og ældre kan få en dag med håndbold

THY-HANNÆS: Lørdag åbner håndboldhallerne sig for legesyge og motionsglade familier, singler, par, børn og seniorer for en herlig aktivitetsdag. I Thy er det håndboldklubberne i Nors, Thisted og Snedsted.

Mens herrelandsholdet i håndbold er samlet forud for VM på hjemmebane skydes håndboldåret i gang i de danske haller, når 22 nordjyske klubber inviterer til Håndboldens Dag lørdag 5. januar.

Det er gratis at deltage og det eneste det kræver, er et par indendørs sko og et smil på læben. Klubberne håber, at mange nybegyndere bliver lokket af dagen og flere steder kan du derfor også opleve et helt nyt håndboldspil. I Nors er hallen åben for alle familier - fra ældre til yngre.

- Det er nemlig en dag for hele familien - og det behøver ikke kun at være til håndboldaktiviteter, siger formand for Nors Håndbold Karen Johansen til Thisted:Posten.

- Vi slår dørene op fra klokken 13-16 og fylder hallen med glade mennesker. Man kan blandt andet møde en stribe spillere, tidligere spillere og klubfolk, som vil fortælle hvad klubben kan tilbyde. Men vi vil også gerne høre fra folk, hvad de gerne vil at klubben tilbyder. Vil man ikke være fysisk aktiv, så kan man tage kameraet med og deltage i den store fotokonkurrence, hvor man kan vinde to billetter til den udsolgte VM-finale i håndbold 27. januar.

Flere steder vil man kunne opleve det helt nye Five-a-side håndbold, som er en ny spilform, hvor du bruger en blød bold og der kun er fem spillere på hvert hold.

Håndboldens Dag arrangeres af DHF og DGI som en del af ”Bevæg dig for livet”

I Norshallen og Thyhallen er det fra klokken 13 til 16 og Snedsted hallen fra kl. 11.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...