Hanstholm håber stadig på krydstogtbesøg i sommer

HANSTHOLM: Hanstholm skal efter planen have debut som krydstogthavn den 14. juli, hvor det tyske krydstogtskib MS Berlin med plads til 412 passagerer skal lægge til kaj.

Selv om coronaen har tvunget alle krydstogtskibe i havn verden over, så arbejder Hanstholm Havn stadig på at MS Berlin skal ankomme efter planen.

- Vi har løbende været i kontakt med skibets agentbureau, også her under coronaen. Og den besked vi har fået, er at skibet forventer at sommerens sejlplan, blandt andet med anløb i Hanstholm, bliver gennemført, fortæller Rasmus Buchardt Sørensen, forretningsudvikler for Hanstholm Havn.

- Vi har sammen med Thy Turistbureau, lavet en række forslag til hvilke spændende steder, der kunne væreværd for skibets passagerer at besøge. Det er tur til udvalgte steder i Nationalparken, Hanstholm Bunkersmuseum og en tur til Klitmøller og Vorupør er også på programmet.

- Så vi arbejder videre, og håber at corona-situationen har normaliseret sig så meget, at Berlin kommer til Hanstholm 14. juli, lyder det fra forretningsudvikleren fra Hanstholm Havn.

Næste år er der også planlagt besøg af et endnu større krydstogt, når et af verden mest exclusive ”cruiseskibe”, den privatejede ”The World”, lægger til i Hanstholm.

Skibet er 196 meter lang og 43.188 tons stor, men sejler kun med op til 200 passagerer, der bor i egne lejligheder ombord.

The World har meldt sin ankomst 23.-24. juli 2021.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...