To forestillinger på Sønderhå-Hørsted Friskole søndag 16. februar - den ene med efterfølgende koncert

SØNDERHÅ: Søndag eftermiddag 16. februar kan man igen opleve Landsbyteatrets forestilling ”En fantasi” af Kaj Nielsen, efterfulgt af solokoncert med violinist og rigsspillemand Kristian Bugge, som første gang spillede i december på B&B i Hørsted. Denne gang foregår det på Sønderhå-Hørsted Friskole. Om eftermiddagen kan man se teateforestillingen og drikke kaffe, men om aftenen kan man få både teaterforestilling og koncert.

”En fantasi” er en, ja, fantasi over seks eventyrfigurer af H. C. Andersen. De fortæller alle deres historie, og de er ikke altid helt enige med eventyrdigteren i, hvad der skete. De medvirkende er Britta Johannesen som ”Tepotten”, Heidi Søgaard Madsen som ”Havfruen”, Karen Thing Thomsen som heksen fra ”Fyrtøjet”, Karina Krogh som ”Snedronningen”, Kirsti Grud Enevoldsen som ”Pigen med de røde sko” og Linda Langballe Christensen som vaskekonen fra ”Hun duede ikke”. Musikken har en særlig vigtig rolle i forestillingen. Det er Thy-musik, arrangeret og fremført af Kristian Bugge.

Helga Jensen og Bodil Errebo Nielsen står for kostumer, og Eigil Enevoldsen og Rune Overgaard for teknik og lys og Helle Bisgård for koreografi. Forestillingen er bearbejdet og instrueret af Jakob Oschlag. Forestillingen er ikke egnet for mindre børn.

Landsbyteatret blev grundlagt 2002, og den første forestilling var det irske skuespil ”En brud så smuk” af John B. Keane. Den havde premiere i Hørdum og blev opført flere steder i Thy. 2003 modtog Landsbyteatret Arne og Anna Aabenhus’ Ærespris. 2008 opførte Landsbyteatret ”Al min sorg og al min glæde” af Kaj Nissen efter livsmotiver hos Johan Skjoldborg. Forestillingen deltog på den nordisk-baltiske festival i Sønderborg 2009.

Billetter kan bestilles hos Jakob Oschlag eller ved døren. Landsbyteatret er på facebook.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...