Spalding Hørecenter i Thisted tilbyder gratis høretest på mandag 4. marts

THISTED: Mandag den 4. marts kan man få en gratis høretest hos Spalding Hørecenter i Frederiksgade 12A i Thisted.

Anledningen er WHO´s Internationale Høredag, hvor verdenssundhedsorganisationen sætter fokus på konsekvenserne af et ubehandlet høretab.

- Alene i Danmark går en halv million mennesker over 18 år rundt med et høretab, som de burde få behandlet med høreapparater. Konsekvenserne ved at lade være, fører til forringet livskvalitet, for hørelsen er en af vores vigtigste sanser. Hvis vi ikke kan høre, hvad andre siger, føler vi os udenfor fællesskabet i familien og blandt venner, men også på arbejdspladsen. På arbejds-pladsen kan det også være vigtigt at kunne høre ordentligt for at kunne passe sin jobfunktion, siger hørespecialist Helle Kjærgaard.

Koster ikke noget Hos Spalding Hørecenter koster det ikke noget at få testet sin hørelse og få vished for, om ens hørelse kan blive bedre med høreapparater.

- Der er forskellige grader af høretab samtidig med, at høretab opfattes forskelligt fra menneske til menneske. Derfor er hver eneste høre-behandling også individuel, og vi tilpasser høreapparaterne til den enkeltes behov, siger Helle Kjærgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...