Man kan hente drikkevarer til ”grænsepriser” hos øl og sodavandsdepotet på Pumavej 5

THISTED: Coronaen har givet opfindsomheden nye kår.

Der skal tænkes nye ideer, når forretningen pludselig går i stå og der ikke kommer penge i kassen.

Hos Depot Thisted har det betydet - at man kan hente drikkevarer til ”grænsepriser” hos øl og sodavandsdepotet på Pumavej 5 .

Niklas Svendsen overtog Depot Thisted 1. juli 2019 og fortæller:

- Derfra gik det ud over stepperne. En varm sommer gav stor efterspørgsel efter drikkevarer. Men så kom coronaen, og 90 procent af kunderne ringede pludselig ikke. Det var som om min forretning, som jeg jo var ved at få godt i gang, pludselig kørte ind i en mur den 11. marts. Restauranter, caféer, hoteller, sportshaller og værtshuse lukkede, og det flow af drikkevarer ud af huset som jeg havde travlt med, gik næsten i stå, da telefonen blev tavs. Det var altså hårdt, siger Niklas Svendsen.

- Men jeg måtte gøre noget. I stedet for at sidde og glo ud i luften, måtte jeg tænke nyt. Jeg måtte finde en måde at få et nyt salg i gang og dermed får nogle likvide midler i kassen. For det havde jeg brug for.

- Det blev så til den nye ”grænsehandel i nord” for en ny kundegruppe: private kunder. Efter en aftale med Royal Unibrew om nogle rigtig gode priser, gik jeg i gang. Jeg lavede nogle videoer på Facebook og gjorde det nemt med betaling og afhentning. Det blev en kæmpe succes. Mine seks videoer er blevet set 45.000 gange og salget er gået over al forventning. Det har været en kæmpe hjælp for mig og min forretning. Succesen skyldes vel især at kunderne kan få tre kasser dåsevand eller øl til under 200 kroner. Det er tæt på grænsepriserne. I hvert fald er kunderne meget glade for at kunne hente billige Persi-Max og Slotsøl i traileren lige til skuret - præcis om ved et grænsebesøg. Køreturen er bare meget kortere, fortæller Niklas Svendsen, som fortsætter sin ”grænsehandel” med Royal Unibrew produkter en måneds tid endnu.

Nu håber Niklas Svendsen kun på ar corona-situationen løsner sig op, så kunderne atter ringer og bestiller drikkevarer.

Men noget godt år bliver det ikke for den nystartede erhvervsmand.

Et rundt nul bliver et godt årsresultat.

Man kan finde den nye ”grænsehandel” på Depot Thisteds Facebook-side.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...