De fem indehavere holder åbent og har aktiviteter - også når efterårsferien er slut

VORUPØR: Café Break åbnede 4. juli i Vorupør i det tidligere Novasol. Den trendy cafe, som oser af genbrug, surf og det nye liv ved Vestkysten, er blevet taget rigtigt godt imod.

Så godt, at de fem indehavere, som blev forelsket i Vorupør efter et Air B&B-ophold i byen, nu har besluttet at fortsætte med Café Break længere end efterårsferien, hvor det ellers var meningen, at baristakaffen, den hjemmelavede brunch og de veganske sandwich skulle pakkes væk.

Nu er det besluttet at Café Break fortsat vil have åbent - dog kun i weekenderne.

- Det har været rigtig rart at have været med til at skabe noget nyt i Vorupør. Nu vil vi fortsætte med både café og event resten af året med fokus på bæredygtighed og genbrug, fortæller Katinka Bach, som er en af de fem indehavere af cafeen og fortsætter:

- Vi har derfor lagt et program for aktiviteter i efterårsferien, som vi håber, at både lokale, surfere og turister vil deltage i. For Cafe Break skal være et hyggeligt mødested for alle, og vi håber, at mange melder sig til aktiviteterne i efterårsugen.

Uge 42 hos Cafe Break ser sådan ud: Onsdag Yoga og meditation, torsdag surffilmaften, fredag second hand shopping, vinyl og tøjaften med fremvisning af O.Y.-tøj, mens der fredag og lørdag aften sluttes af med ”Break x Thy-kassen” - en madaften med en gennemført og lækker vegetarmenu, lavet fra sprøjtefri, lokale og sæsonbestemte råvarer fra Thykassen.

Café Break er i øvrigt ikke kun en cafe. Cafégæsterne finder også en stor tøjafdeling med ”ud-cycled” tøj under mærket ”Pleasant”. Det er tøj, som er lavet fra genbrug af bl.a. sengetøj. Desuden kan man finde et større udvalg af genbrugstøj i Café Break.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...