Julie Maria, Penny Police og Kirstine Stubbe Teglbjærg indtager Plantagehuset

Der er lagt op til en aften med musikalsk giwlpower, når Julie Maria, Penny Police og Kirstine Stubbe Teglbjærg indtager Plantagehusets intime scene i Thisted fredag aften 18. maj.

Efter års stilhed vendte Julie Marie tilbage med albummet ‘Danse Til Vi Dør’ udspringer af de refleksioner og erkendelser, hun gjorde sig under en længere periode væk fra musikken, hvor hun var tvunget til at kigge indad.

Den brede skare kender hende fra DR-julekalenderen, Pagten, hvor hun synger titelsangen Uden Hinanden og fra sange som Også Om dagen, Gør Det Kort, Evelyn og Beat, der alle har braget ud af radioen gennem årene.

Den pæne pige og stædige excentriker, Penny Police, er også på plakaten fredag. Karrieren er blevet grebet forsigtigt an, men har ikke desto mindre sikret hende hyldest for både debutalbum og koncerter på blandt andet SPOT Festivalen. Nu er Penny Police klar med den kompromisløst åbenhjertige ep, Sink or Sail, som udkom den 11. marts og flittigt spillet på DR P6.

Kirstine Stubbe Teglbjærg har igennem en lang karriere stået i spidsen for flere markante musikalske projekter. Hun var én af grundlæggerne af den prisbelønnede gruppe Blue Foundation og var toneangivende for gruppens sangskrivning og lyd. Senest har Kirstine været med til at skabe en helt ny koncertform med HUN SOLO, der præsenterer stærke kvinder i musik, via solokoncerter. Hun er nu i gang med at skrive ny musik til sin næste udgivelse og spiller smagsprøver herfra til koncerten fredag kl. 20 i Plantagehuset.

Det er Spillestedet Thy, der arrangerer og billetterne kan købes via Ticketmaster.dk og eventuelt resterende sælges ved døren fra kl. 19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...