Et nyt logo er blevet vedtaget efter en afstemning på de sociale medier

FRØSTRUP: Byfesten i Frøstrup har i mange år været en tilbagevendende tradition, som mange glæder sig til og i år har byfestudvalget lavet en Facebook afstemning om byfestens nye logo, som i fremtiden skal bruges i forskellige reklamesammenhænge.

I skrivende stund er de sidste forberedelser til årets byfest i Frøstrup i gang. Byfestudvalget som består af repræsentanter fra Spejderne, Hannik, Medborgerhuset og Frøstrup Hannæs Idrætsforening samt et par "løsgængere".

Det kræver en stor indsats, at afholde en byfest med så mange aktiviteter på programmet, og hvert år hjælper en masse frivillige til med selve afviklingen og rigtig mange lokale erhvervsdrivende støtter også med sponsorgaver.

Byfesten starter torsdag 14. juni, hvor der traditionen tro serveres stegt flæsk med persillesovs. Igen i år er der efterfølgende banko i teltet med fine gevinster. Som noget nyt er der kamp på multibanen med kæmpe bordfodbold.

Fredag er dagplejen, vuggestuen og børnehaven inviteret til at hygge sig på pladsen. Senere slutter indskolingsbørn fra Hannæs-Østerild Skole og Vejlernes Naturfriskole sig til for at se Klovneshow. For tredje gang inviterer byfesten til Burn Out fredag aften klokken 18, hvor der gasses op og brændes dæk af.

Burn Out sluttes af med fest for de unge i teltet med diskotek Highlight og Cult pigerne kommer også på besøg.

Lørdag morgen serveres der igen gratis morgenkaffe, mens man kan betragte de veteranbiler og lastbiler, hvor ejerne kommer forbi og viser køretøjerne frem.

Der udover vil pladsen være fyldt af aktiviteter hele dagen med alt fra kræmmermarked, havetraktortræk, bålmad, sæbekasserally til fodboldkamp.

Klokken 15 går Ib Grønbech på scenen og underholder og koncerten er gratis for alle. Lørdag aften sluttes som altid af med et brag af en fest, hvor der er revy og senere spiller Devotion op til dans.

Denne aften er der også fodboldlandskamp: Danmark mod Peru, og der bliver mulighed for at følge kampen på storskærm i Energicenteret.

Under hele byfesten vil Energipunkt, Ludvigs Bar og tombolaen være åben. For børnene vil der være legeområde for de mindste, fiskedam samt hoppeborge at boltre sig med.

Byfesten i Frøstrup slutter som altid om søndagen med Biksemad i teltet inden man hjælper hinanden med at pakke sammen for i år.

Byfestudvalget og alle de frivillige håber at rigtig mange har lyst til, at kigge forbi Frøstrup i de festlige dage i uge 24.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...