Pia Keller Sørensen vender hjem til Thy fra Rødovre for at løse Anni Miller, der går på efterløn

THISTED: 1. oktober får Frivillig Thy ny centerleder, når Pia Keller Sørensen afløser Anni Miller, der har valgt at gå på efterløn med udgangen af september. Der var 26 ansøgere - en kvalificeret kreds af ansøgere, som foreningen er glad for:

- Det er for med stor glæde, vi kan præsentere den Pia Keller Sørensen som ny leder, siger bestyrelsesformand Erik Odgaard i en pressemeddelelse.

Pia Keller Sørensen er læreruddannet fra Den frie Lærerskole i Ollerup og har haft ansættelse i Grønland i sin praktikperiode. 2013-17 var hun frivilligkoordinator på Asylcenteret i Hanstholm med ansvar for centerets over 100 frivillige. Efter lukningen af Asylcenteret fik Pia Keller Sørensen 2018 ansættelse som lærer ved Udviklingscenteret Skiftesporet i Rødovre Kommune, hvor hun underviste i dansk, engelsk og i kreative fag. Alle børnene på skolen havde socioemotionelle udfordringer og arbejdet lod sig kun udføre i tæt dialog med forældrene. Men efter to år ville hun gerne hjem til Thy.

Pia Keller Sørensen lægger i sit arbejde vægt samarbejde og er en rigtig holdspiller, der ikke er bange for at sætte sig selv i spil, hedder det i pressemeddelelsen.

- Frivillig Thy søgte en ”blæksprutte” til løsning af de mange udfordringer, der lander på vores bord. Vi føler os overbeviste om, at vi med Pia får en værdig afløser til Anni, og at Pia vil løfte det frivillige sociale arbejde i Thisted Kommune på værdig vis, siger Erik Odgaard.

Han lægger vægt på at takke Anni Millr for indsatsen:

- Frivillig Thy er under hendes ledelse vokset til en veldrevet forening, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...