Heidi Mulbjerg Jepsen har oplevet fremgang siden hun flyttede til Havstokken

VORUPØR: I påsken 2018 flyttede modetøjsbutikken My Deluxe til det nye byggeri Havstokken ved havet i Vorupør.

Nu halvandet år efter kan indehaver Heidi Mulbjerg Jepsen glæde sig over, at det var den rigtige beslutning at flytte fra de ældre lokaler i den tidligere ”Diskotek Bowlerhatten” til det nye strøg ved havet.

Det kan ses på omsætningen som siden er steget.

- Jeg har oplevet en flot fremgang siden jeg flyttede. Dels skyldes det de flottere lokaler. Vi bliver mere set og der kommer flere strøgkunder. Vi får stadig positive tilkendegivelser fra nye kunder, som når de kommer indenfor døren, siger: sikke en flot butik. Men fremgangen skyldes også, at jeg for alvor har fået gang i min webshop mydeluxe.dk, lyder det fra Heidi Mulbjerg Jepsen.

Webshoppen hos My Deluxe står efterhånden for en fjerdedel af omsætningen, og den del er stigende.

- Jeg sælger til hele landet. Og jeg tror grunden til at folk finder min butik på nettet, er fordi jeg er aktiv på de sociale medier Facebook og Instagram. Men også fordi at kunderne efterspørger høj service, troværdighed, tilgængelighed på mail og hurtig respons. Vores venlighed i butikken skal man også opleve når man handler med os på nettet, siger Heidi Mulbjerg Jepsen, der har fundet ud af at en webshop i bagbutikken sagtens kan fungere samtidigt med at man har butik ud til gaden.

På det seneste har My Deluxe fået nye tøjmærker ind.

For det handler om at have det som folk efterspørger.

De nye mærker er kjolemærket Dumilde og Margot, og mærket Solumate.

Der er to ansatte i butikken My Deluxe i Vorupør.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...