110 medlemmer i Hundborg-Midtthy Rideklub glæder sig til at få bedre baneforhold

FADDERSBØL: Hundborg Midtthy Rideklub i Faddersbøl har fået 30.000 kroner i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje. Klubben skal bruge pengene til at lægge ny bund på sin udendørs dressurbane.

Klubben med 110 medlemmer glæder sig til at komme i gang med projektet, som vil sikre medlemmerne endnu bedre muligheder for at dyrke deres sport og hobby i de naturskønne omgivelser, som klubben ligger midt i.

- Vi forventer at den nye bane kan være med til at udvikle klubben og bidrage til at være et attraktivt sted for nye ryttere og nye opstaldninger, siger Anne-Mette Astrup, formand for Hundborg Midtthy Rideklub.

Bo Nielsen, formand for klubbens støtteforening, er glad for, at dressurbanen udover at være til gavn for børn, voksne og ridefysioterapien, også vil være et stort aktivt for kommende ridestævner.

DIF og DGI’s foreningspulje uddeler årligt ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger.

Puljens midler kommer fra de såkaldte "Spillehalsmidler", som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...