Tirsdag 29. oktober åbner Karen Madsen sin egen fodklinik Vestbyens Fodterapi

THISTED: Karen Madsen havde været på Coloplast i 29 år, og hun var en af de 167 der fik fyresedlen, da den store fabrik meddelte at den lukkede helt i Thisted.

Men hun fik også, som alle de fyrede medarbejdere, hjælp af Coloplast til at komme videre. Nu er hun helt klar et at starte et helt nyt og meget anderledes arbejdsliv, som selvstændig stats autoriseret fodterapeut.

Tirsdag 29. oktober åbner hun sin egen fodklinik Vestbyens Fodterapi.

- Det var ikke nogen svær beslutning at gå i gang med uddannelsen som fodterapeut, fortæller 55-årige Karen Madsen: da jeg på dagen var sammen med nogle gode kollegaer, efter at have fået den ventede fyreseddel, sagde jeg straks: så vil jeg uddanne mig som fodterapeut. Det har jeg nu brugt halvandet år til, hvor jeg har boet delvis i Randers, siger Karen Madsen, der fik sin eksamen i august i år.

Karen Madsen og hendes mand, som også har arbejdet det meste af sit liv på Coloplast, er nu flyttet på Markvænget 7 - et par hundrede meter fra hvor de tidligere boede.

- Vi skulle finde et egnet hus, hvor jeg kunne indrette min klinik. Det har vi nu brugt tre måneder på at indrette. Jeg har fået indrettet klinikken med spritnyt kvalitetsinventar, blandt andet en ny type behandlerstol. Vi har indrettet indgang og nyt kundetoilet - det er blevet rigtigt flot, fortæller hun.

Vestbyens Fodterapi vil tilbyde almindelig fodbehandling med neglepleje og eventuelle skavanker: fjernelse af ligtorne, fodvorter og bøjlebehandling.

Karen Madsen vil også tilbyde vejledning i fodtøj, spotte forkerte fodstillinger, lave indlæg og afhjælpe fodproblemer efter psoriasis -gigt og sukkersyge.

- Som statsautoriseret fodterapeut er jeg underlagt Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed, og er dermed forpligtet til at oprette og føre patient journal, fortæller den nye fodterapeut i Thisteds Vestby.

Nu glæder Karen Madsen sig til at komme i gang, og har allerede de første kunder i kalenderen.

Hun fejrer sin nye fodterapiklinik med en reception på lørdag 26. oktober.

Der er otte fodterapeuter i Thisted by.

Heraf er fem statsautoriseret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...